Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Άνω Γλυφάδα – 210 97 00 003

Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Άνω Γλυφάδα, κοντά σας ημέρα και νύχτα, αποφράξεις παντός είδους, διάγνωση με κάμερα, απεντομώσεις, μυοκτονίες

Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Άνω Γλυφάδα

210 97 00 003

apofraxeis-apolymanseis-ano-glyfada_2

Αποφράξεις  Άνω Γλυφάδα

Από το 1970 η ΑποφράξειςΑπολυμάνσεις Άνω Γλυφάδα ως μια οικογενειακή επιχείρηση προσφέρει τις υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Εδώ και 40 χρόνια παρέχει γρήγορη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση με έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς ανεξαρτήτου έκτακτης ανάγκης ή όχι στο σπίτι, την επιχείρησή σας ή σε κάποιο δημόσιο φορέα.

Γνωρίζουμε και καταλαβαίνουμε ότι τα προβλήματα στην αποχέτευσή σας προκαλούν άγχος και αναστάτωση στην καθημερινότητά σας και δυστυχώς δεν ξέρουμε την ώρα και την στιγμή που θα συμβεί. Εμείς είμαστε στην διάθεσή σας όλη την διάρκεια του 24ώρου, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Το μεγαλύτερο ποσοστό των πελατών μας προέρχεται από τους ικανοποιημένους πελάτες που μας συστήνουν σε φίλους, γνωστούς και στην οικογένειά τους.

Και πιστέψτε μας μετά από 40 χρόνια λειτουργίας έχουμε πολλούς ενθουσιώδεις πελάτες που μιλούν για την ειλικρίνεια, την καθαριότητα, την αξιοπιστία και την εμπειρία που έχουμε αποκομίσει.
Η κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι εγγυημένη και σίγουρα είμαστε οι καλύτεροι στον τομέα μας. Καλέστε μας σήμερα και θα ξεχάσετε πολύ γρήγορα κάθε πρόβλημα που σας βασανίζει.

Αποφράξεις και καθαρισμούς υδρορροών στις καλύτερες τιμές της αγοράς

Επιθεώρηση με κάμερα Άνω Γλυφάδα

Ο προηγμένος εξοπλισμός μας με την κάμερα υψηλής ανάλυσης, μας δίνει τη δυνατότητα να εντοπίζουμε τα προβλήματα στις γραμμές σας, χωρίς να χρειάζεται να σκάψετε όλη την αυλή.

Πως Δουλεύει:
Μια κάμερα διοχετεύεται και βιντεοσκοπεί το εσωτερικό των γραμμών σας, η οποία μας δίνει τη δυνατότητα να εντοπίσουμε πού ακριβώς είναι το πρόβλημά σας.

Διαβούλευση Βίντεο:
Αφού εντοπιστεί το πρόβλημά σας και ολοκληρωθεί η εργασία, θα έχετε στα χέρια σας και ένα βίντεο για να το χρησιμοποιήσετε όπως εσείς θέλετε.

Μπορεί να σας εξοικονομήσουν χρήματα;
Γνωρίζοντας την φύση και τη θέση του προβλήματός σας, θα αντικατασταθεί απλά το τμήμα της γραμμής σας (αν αυτό είναι το μόνο πρόβλημα). Είμαστε σε θέση να εντοπίσεουμε το συγκεκριμένο σημείο.

Προσφέρουμε επίσης το αποχετευτικό δίκτυο υπηρεσιών κάμερα μας για τις οικοδομικές επιχειρήσεις και άλλες εταιρείες ειδών υγιεινής.

Source: Αποφράξεις – Απολυμάνσεις Άνω Γλυφάδα – 210 97 00 003

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s